Izvor:
25.07.2016 u 15:59
0

ON JE NAJOMRAŽENIJI ČOVEK U NAPULJU: Iguanov prelazak u Juventus RAZLJUTIO navijače! (VIDEO)

Odluka argentinskog fudbalera Gonzala Iguaina da iz Napolija pređe u Juventus, naišla je na žestoko negodovanje pristalica kluba u kojem je do skoro igrao.

Na jugu Italije ovaj golgeter je važio za heroja, koji je za Naoplitance postigao 91 gol, a ovih dana se širom Napulja dresovi sa njegovim imenom pale i bacaju u WC šolju.

Izvori iz ovog grada tvrde da se čak i oni koji imaju istetovirano njegovo ime ili lik, podvrgavaju laserskom uklanjanju tetovaža.

Ovaj transfer, koji je od Iguaina napravio najomraženijeg čoveka u Napulju, vredi 90 miliona evra, koliko je za Argentinca morao da izdvoji Juventus.

Izvor: Blic
Foto: Wikimedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter