Izvor:
19.03.2018 u 03:10
0

ZVEZDINA OSVETA ŠAPČANIMA: Adžić probio bunker, crveno-beli pobedili Mačvu i zalečili rane od Kupa!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mačvu 2:0 (0:0) u derbiju 28. kola Superlige Srbije i tako se revanširali Šapčanima za poraz posle penala (5:4, 0:0) u četvrtfinalu Kupa Srbije u sredu.

Gol odluke u meču, koji je obeležila velika obrbenost oba tima postigao je Luka Adžić u 66. minutu, nakon odlično izvedenog slobodnog udarca.

Ben je duplirao prednost crveno-belih u 75. minutu.

Crveno-beli su se tako "osvetili" Mačvi za poraz u četvrtfinalu Kupa, prošle srede, kada je ekipa iz Šapca pobedila posle penala sa 5:4.

Zvezda je imala inicijativu u prvom poluvremenu, pokušavali su Nenad Milijaš i Nenad Krstičić, ali nisu uspeli da pogode mrežu golmana domaćih.

Najbolja šansa u prvom delu vidjena je u nadoknadi, kada je Mačva posle kontranapada mogla da povede.

Nenad Gavrić je prošao po levoj strani, obišao je istrčalog golmana Zvezde Milan Borjana i šutirao iz mrtvog ugla, a loptu je pred golom izbacio Damjan Le Talek.

Igrači su bili nervozni u prvom delu, bilo je mnogo prekršaja i šest žutih kartona fudbalerima Mačve.

Takođe, mnogo prekida bilo je i u drugom poluvremenu, što zbog koškanja igrača, što zbog bakljade navijača beogradskog tima.

Zvezda je pritiskala i pokušavala da napravi dobru šansu, a povela je u 65. minutu golom Adžića iz slobodnog udarca sa oko 18 metara.

Crveno-beli su 23. pobedu u prvenstvu obezbedili u 75. minutu golom Bena, na dodavanje Aleksandra Pešića.

Posle toga fudbaleri Mačve su se "otvorili", bilo je polušansi sa obe strane, ali se rezultat nije promenio.

Zvezda je prva na tabeli sa 73 boda, 12 više od drugoplasiranog Partizana, dok je Mačva 13. na tabeli sa 28 bodova.

Izvor: Kurir
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter