Izvor:
19.03.2018 u 22:35
0

NIŠLIJE PRONAŠLE REŠENJE: Dragan Antić novi trener Radničkog!

Dosadašnji trener fudbalera Dinama iz Vranja novi je šef stručnog štaba Radničkog, saopštio je danas niški superligaš.

Upravni odbor Radničkog jednoglasno je usvojio predlog da Antić bude nove trener ekipe, nakon što je Boban Dmitrović podneo ostavku prošlog vikenda.

Kako se navodi u saopštenju, Antić je izabran jer je bio u mogućnosti da odmah preuzme dužnost šefa stručnog štaba.

– Antića je preporučio i odličan rezultat u FK Dinamo, jer je klub odveo u viši rang i trenutno su prvi na tabeli u Prvoj ligi, što je istorijski uspeh za njih, – dodaje se u saopštenju Nišlija.

Osim Antića, na sednici UO razmatrana su još dvojica trenera, ali oni nisu izabrani, jer nisi mogli da dođu u klub u kratkom vremenskom roku kako bi se obezbedio kontinuitet nakon iznenadne ostavke Dmitrovića.

– Na sednici UO istaknuto je da će u narednom periodu biti pažljivo praćen rad novog šefa stručnog štaba, kao i da je uprkos zlonamernim brojanjem promena trenera tokom ove sezone Radnički na trećem mestu, što pokazuje da je UO donosio sve prave odluke, koje su u najboljem interesu kluba. Zaključak sednice je da svi žele da Radnički igra u Evropi i da će, ako bude bilo potrebno još trenera biti promenjeno, – piše u saopštenju Nišlija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter