Izvor:
20.03.2018 u 15:22
0

Prijović o haosu u grčkom fudbalu: „Sudija je kriv za sve“!

Fudbaler PAOK-a Aleksandar Prijović okrivio je sudiju Jorgosa Kominisa kao glavnog krivca za haos na meču u Solunu protiv AEK-a kada je vlasnik crno-belih Ivan Savidis, revoltiran odlukom da se poništi pobednički gol, naoružan upao na teren.

Prijović, koji je prethodno pružio podršku Savidisu, zalaže se za VAR tehnologiju i ističe da se sudija Kominis nije držao pravila.

"Kako je moguće da priznaš gol, a posle pet minuta promeniš odluku da je ofsajd? Da li sudija misli da je izmislio fudbal? Verujem da bi VAR momentalno trebalo da se koristi u grčkom fudbalu, a PAOK je klub koji je tražio to. Koje pravo ima sudija da menja odluku tri puta? Možda misli da ne treba da sledi pravila", napisao je Prijović na svom Instagram nalogu.

Srpski reprezentativac ne misli da je bilo velike opasnosti kada je veliki broj ljudi ušao na teren posle poništenog gola, među kojima i Savidis sa pištoljem iza pojasa i sa obezbeđenjem.

"Sudija je jedini razlog za dešavanja na terenu i mora da prihvati odgovornost. Nijedan fudbaler PAOK-a i AEK-a nije bio u opasnosti ili je osećao preplašenim u bilo kom trenutku. Siguran sam da su svi hteli da završe utakmicu, ali neko je rekao igračima AEK-a da se ne vraćaju na teren. Neka rezultat bude odlučen na terenu i neka bolji pobedi. To je poenta fudbala, u suprotnom svi gubimo", zaključio je prvi strelac ekipe iz Soluna.

Novi neredi prouzrokovali su reakciju Vlade Grčke da zaustavi fudbalsko prvenstvo, zbog čega postoji mogućnost da FIFA izbaci grčku reprezentaciju i klubove iz takmičenja.

tanjug.rs
Foto: Facebook/aleksandar prijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter