Izvor:
27.07.2016 u 03:24
0

RAZGRADSKI REMI: Zvezda nije briljirala, ali zato Kanga i Katai jesu!

Fudbaleri Ludogoreca i Crvene zvezde odigrali su večeras 2:2 (1:0) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pred 8.000 gledalaca domaćin je poveo golom Brazilca Džonatana Barbose Kafua u 43. minutu, izjednačio je Aleksandar Katai u 48, da bi preokret doneo Gelor Kanga u 66. minutu. Konačnih 2:2 postavio je , Klaudio Kešeru u 76. minutu. Sudio je Martin Strongbertson iz Švedske.

Žuti kartoni: Marselinjo, Moci (Ludogorec), Donald, Ibanjez, Kanga (Crvena zvezda)

LUDOGOREC: Stojanov, Minev, Moci, Plastun, Natanijel, Ðakov, Lukas Saša (od 75. Kišada), Kafu, Marselinjo, Venderson, Lukoki (od 68. Kešeru).

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Cvetković, Rendulić, Fibel, Ibanjez, Le Talek, Donald, Kanga, Srnić, Katai (od 88. Sikimić), Muče. (od 68. Ruiz)

Zvezda je ispunila cilj u Razgradu, možda i više od toga jer je dala dva gola, istina, toliko i primila, ali i opet pokazala slabosti u odbrani, što može da bude odlučujuće u revanšu na Marakani.

U prvom poluvremenu Ludogorec je bio bolji, kontrolisao igru i rezultatatski to materijalizovao tek u finišu posle fantastičnog solo prosora Kafua.

U nastavku Zvezda se "trgla", prvo je majstorijom Aleksandra Kataija izjednačila, a onda i prelepim golom Gelora Kange povela. Nažalost, jednu neopreznost Bugari su kaznili preko Klaudija Kešerua, pa je konačan rezultat, možda i najpravedniji.

Revanš meč igra se sledećeg utorka u Beogradu, Zvezda je pokazala da može, na Marakani će imati "vetar u leđa" sa tribina i sigurno je da sa mnogo optimizma čeka drugo poluvreme u borbi za plej-of i sigurno emsto bar u Ligi Evrope.

Tanjug
Foto: Twitter/dzek18

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter