Izvor:
23.03.2018 u 18:33
0

ZVEZDA NE ŽELI VIŠE DA ČEKA POSLE INFORMACIJA IZ GRČKE: Crveno-beli ponudili Milojeviću pola miliona evra!

Informacije iz Grčke da Olimpijakos želi trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića uzburkale su duhove na Marakani. Prioritet svih prioriteta u ovom trenutku je produženje ugovora sa aktuelnim šefom stručnog štaba koji ističe u junu ove godine.

Klub iz Atine je brzo demantovao informaciju da se dogovorio sa trenerom crveno-belih, ali to ne smanjuje rizik za lidera Superlige da bi mogao da ostane bez čoveka pod čijom je komandom ovaj klub uspeo da napravi dugo čekani evropski uspeh.

Činjenica da Milojević nije pristao da na polovini sezone produži ugovor, ukazuje da nije prelomio da li će da nastavi posao u Crvenoj zvezdi. Jasno je da sjajni trener želi pre svega da izvaga situaciju po završetku sezone i donese odluku.

U Crvenoj zvezdi nisu prethodnih meseci sedeli skrštenih ruku, svesni da moraju da preduzmu konkretne poteze kako ne bi izgubili Milojevića pred njega su izneli i odličnu finansijsku ponudu, za sada u usmenoj formi.

Ukoliko pristane da vodi klub i u sledećoj sezoni, Milojević će zarađivati 480.000 evra godišnje. Trener je na potezu…

Sportski Žurnal
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter