Izvor:
24.03.2018 u 04:08
0

ORLOVI PORAŽENI OD MAROKA: Srbija izgubila u Torinu i zadala glavobolju navijačima pred Mundijal!

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je večeras od Maroka 2:1 (2:1) u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u Torinu.

Na prvom meču otkad je Mladen Krstajić, Maroko je poveo u 29. minutu pogotkom Hakima Zijeha nakon što je Nikola Maksimović neoprezno skrivio penal, izjednačio je Dušan Tadić osam minuta kasnije posle asistencije Adema Ljajića, da bi već u 40. minutu, posle još jedne greške Maksimovića, konačan rezultat postavio Kalid Butaib.

Krstajić je u nastavku pokušao da izmenama promeni nešto, srpski tim stvorio je nekoliko šansi, ali nije uspeo da dođe do izjednačenja.

Na ovom meču kao kapiten ekipu je predvodio Aleksandar Kolarov, Branislav Ivanović oldigrao je samo poslednjih 20 minuta i zanimljivo opet poneo traku, a na golu je Vladimira Stojkovića menjao Marko Dmitrović.

Priliku da porave utisak srpski fudbaleri imaće već za četiri dana u novom prijateljskom duelu, protiv Nigerije u Londonu.

Izvor: Tanjug
Foto: Printscren

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter