Izvor:
27.07.2016 u 23:48
0

„MI ŽELIMO NJEGA I ON ŽELI NAS“: Da li SUPER MARIO prelazi u istanbulski BEŠIKTAŠ?

Fudbaler Liverpula Mario Baloteli pristao je da pređe u Bešiktaš, rekao je danas predsednik turskog kluba Fikret Orman.

Baloteli se ovog leta vratio u Liverpul nakon jednogodišnje pozajmice u Milanu, ali je sve izvesnije da će napustiti engleski klub jer mu je menadžer Jirgen Klop jasno porucio da ne računa na njega.

Upravo tu šansu vide čelnici šampiona Turske, koji tvrde da bi mogli da izađu na kraj sa brojnim "ispadima" Balotelija, a 25-godišnji napadač označen je kao idealna zamena za Marija Gomeza.

Baloteli je fudbaler sa kojim bi se naši navijači povezali. Siguran sam da bi privukao veliku pažnju. Mislim da može da promeni ponašanje zbog brige i pažnje koje bi dobio u Turskoj. Ukratko, mi želimo Balotelija i on želi nas – rekao je Orman za Fanatik.

Pre dolaska u Liverpul, Baloteli je igrao za Lumencano, Inter i Mančester Siti.

Tanjug
Foto: Facebook/MarioOfficialBalotelli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter