Izvor:
25.03.2018 u 17:55
0

SREĆAN U SELTIKU: Rodžers ne želi da se vrati u Premijer ligu!

Trener fudbalera Seltika Brendan Rodžers odbacio je danas navode da će se vratiti u englesku Premijer ligu.

Rodžers sa uspehom predvodi Seltik, niz od 69 utakmica bez poraza na domaćem terenu prekinut je u decembru, a posle pozitivnih rezultata, britanski mediji spekulisali su da će se vratiti u Premijer ligu, gde je u sezoni 2013-2014 predvodio Liverpul.

– Najvažnija stvar je da ste srećni. Novac nije važan. Možete da imate odredjenu sumu na bankovnom računu svakog meseca, ali ako niste srećni ne možete da nadjete mir u svom poslu. Volim Premijer ligu, kvalitet igrača, kvalitetne trenere. Tamo ima velikih izazova. Ali tamo treneri brzo stradaj – rekao je Rodžers za Mejl.

Posle 30 kola Seltik je na dobrom putu da odbrani titulu u škotskoj ligi, ima 10 bodova više od velikog rivala Rendžersa.

– Imam posao iz snova. Kao momak iz Severne Irske koji je navijao za Seltik i radio u fudbalu, ovde živim svoj san. Želim da radim i kada budem u šezdesetim godinama, da stignem do hiljadu utakmica – dodao je Rodžers.

On je naveo da će doći trenutak kada će zajedno sa upravom kluba proceniti situaciju i odlučiti da li je ostvario sve što je mogao u Škotskoj.

– Moram da uradim najbolje što mogu sa postojećim resursima. To nije nedostatak ambicije, to sam ja u klubu u kome sam srećan svakoga dana – rekao je Rodžers.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter