Izvor:
26.03.2018 u 03:31
0

PRIJOVIĆ I OBRADOVIĆ PRED MEČ SA NIGERIJOM: Učinićemo sve da pobedimo!

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Prijović rekao je da će ekipa protiv Nigerije pokušati da ostvari pobedu, ali i da se što bolje uigra i pripremi za Svetsko prvenstvo.

"Nigerija je reprezentacija koja zaslužuje poštovanje, fizički su jaki, definitivno će biti dobar test za nas. Učinićemo sve da pobedimo, daćemo maksimum da rezultat bude bolji nego u prethodnom meču. Generalno ishod nije primaran, jer važno je da popravimo neke stvari, ali u fudbalu je, ruku na srce, rezultat uvek u prvom planu. Bitno nam je, dakle, da pobedimo i ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Prijović, a preneo je sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Srbija je pre dva dana izgubila u prijateljskoj utakmici od Maroka sa 1:2, a u utorak je očekuje nova prijateljska utakmica protiv Nigerije u Londonu.

"Generalno to je bila prijateljska utakmica koja treba da nam posluži da se što bolje uigramo kako bi se sve kockice složile onda kada to bude bilo najvažnije. Maroko je dobra selekcija, ali mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Nismo im dopustili da stvore neke šanse, a opet dali su nam dva gola, rekao bih iz ničega, tako da ima tu mesta i prostora da se napreduje, pre svega da korigujemo neke individualne greške. Bilo je tu i pozitivnih stvari, ali važno je da u svakom narednom meču postignemo napredak", dodao je Prijović.

Njegov saigrač iz reprezentacije Ivan Obradović ocenio je da Nigerija "dominantna reprezentacija sa dosta talentovanih igrača.

"Sigurno je da će ovo biti još jedna dobra provera, prilika da vidimo na kom smo nivou i naravno da poradimo na nekim stvarima. Nemam dilemu da su ove dve utakmice bile pravi izbor. ;Atmosfera je dobra, najbitnije da se stvara timski duh, dobro funkcionišemo kao tim, ne vidi se neka razlika između mlađih i starijih igrača, oseća se podrška. Lično sam se uvek u reprezentaciji osećao sjajno. Za sada je, dakle, sve kako treba i nadam se da će tako i ostati", kazao je Obradović.

On se osvrnuo i na meč protiv Maroka, rekavši da je sastav bio dosta drugačiji u odnosu na utakmice iz novembra, kao i da ekipa nije još u potpunosti uigrana.

Utakmica između Srbije i Nigerije igraće se u utorak od 21.00 u Londonu.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter