Izvor:
26.03.2018 u 18:47
0

DISKRIMINACIJA VENGERA: Teraju me zbog godina, ali ignorišem ih i fokusiram se na rad!

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da su kritike na njegov račun od strane pristalica kluba delom zasnovane i zbog toga što je na kraju sedme osme decenije života.

Francuski trener je u oktobru napunio 68 godina, a prema njegovim rečima, slabi rezultati kluba koji se najviše ogledaju u 14-godišnjem čekanju na titulu Premijer lige nisu jedini razlog zbog kojih je kritikovan od pristalica londonskog kluba.

– Što sam stariji, sve više sam pod uticajem starosne diskriminacije, ali trudim se da ih ignorišem i fokusiram se samo na rad. Prihvatam da snosim posledice loših rezultata, ali oni nisu jedini razlog zbog kojih sam na udaru – izjavio je Venger.

Venger je u Arsenalu od leta 1996. godine, a najslavniji period u klubu imao je početkom ovog veka sa dve titule u Premijer ligi od kojih im je u sezoni 2003/2004, ujedno i poslednjoj šampionskoj, to uspelo bez ijednog poraza.

Arsenal trenutno zauzima šesto mesto u Premijer ligi sa čak 13 bodova zaostatka za mestom koje vodi u Ligi šampiona, dok će u četvrtfinalu Lige Evrope igrati protiv CSKA.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter