Izvor:
14.04.2018 u 18:20
0

SAŠA ILIĆ ODLAZI! Legenda Partizana igra poslednji „večiti“ derbi!

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš nije prelomio da li će mu 157. "večiti" derbi biti poslenji u karijeri, ali rekorder po broju nastupa i legenda Partizana Saša Ilić jeste.

Da, prelomio sam! Moj jeste – kazao je za Žurnal Ilić, koji bi na kraju sezone mogao da se oprosti od Partizana.

Ako ih treneri Vladan Milojević i Miroslav Đukić budu uveli u igru tokom današnjeg 157. "večitog" derbija, legendarni vezisti Zvezde i Partizana zabeležiće 17. odnosno 31. nastup u najvećoj utakmici srpskog fudbala.

Ne znam… I jesam i nisam prelomio. Videću sa ljudima u klubu, da li sam potreban ili ne… Prošao sam pripreme, bolje se osećam nego šrošle sezone. Najbitnije je da me ništa ne boli, nije mi još muka da idem na trening – dodao je Milijaš, koji je u mečevima sa crno-belima debitovao 23. septembra 2006. godine u 127. "večitom derbiju (0:0).

I Ilić i Milijaš potvrdili su da će se oprobati u trenerskom poslu. Legenda Partizana završila je školovanje za A licencu, dok su asa Zvezde sprečile porodične obaveze, ali će se definitivno školovati za trenera. Ilić i Milijaš postigli su po tri pogotka u prvenstvenim derbijima između Partizana i Crvene zvezde.

Žurnal
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter