Izvor:
23.04.2018 u 21:04
0

Srbinu raste cena na tržištu: Njukasl za Mitrovića traži 23 miliona!

Engleski premijerligaš Njukasl odredio je cenu od 23 miliona evra za centarfora Srbije Aleksandra Mitrovića, koji igra na pozajmici u drugoligašu Fulamu.

Srpski fudbaler oduševio je u Čempionšipu pod vođstvom sunarodnika Slaviše Jokanovića, već je postigao 11 golova od zimus i skrenuo pažnju brojnih premijerligaša, dok Fulam namerava da ga zadrži i po isteku pozajmice, piše Miror.

Njukaslu se ne žuri sada da sklopi posao, svestan je da 23-godišnjem golgeteru cena može samo da naraste i na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali je obavestio zainteresovane klubove ispod kojeg iznosa obeštećenja neće ući u pregovore.

Za Mitrovića su interesovanje pokazali Stouk, Brajton, Vest Hem, dok bi mogući ostanak u Fulamu zavisio i da li bi izborio povratak u Premijer ligu.

Fulam je trenutno treći na tabeli Čempionšipa sa bodom zaostatka za Kardifom, uz meč više, i mestom koje direktno vodi u elitni rang engleskog fudbala.

b92.net
Foto: Twitter/Friends Of Fulham

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter