Izvor:
02.05.2018 u 03:53
0

Kakva drama u Madridu: Real remizirao sa Bajernom ali se plasirao u finale Lige šampiona!

Fudbaleri Real Madrida braniće titulu prvaka Evrope pošto su u dramatičnom revanšu polufinala Lige šampiona odigrali 2:2 protiv Bajerna iz Minhena. S obzirom na trijumf u prvom meču (2:1), "kraljevski klub" je sa golom viška obezbedio treće uzastopno finale elitnog takmičenja.

Meč na "Santjago Bernabeuu" bio je prava poslastica za ljubitelje fudbala, jer je bilo svega i svačega – od fantastičnih poteza do kardinalnih grešaka, a opšti je utisak posle svega viđenog u 180 minuta i da je Bajern prošao dalje ne bi bilo nezasluženo.

Bavarci su prvi stigli do gola već u 3. minutu kada je mrežu domaćina zatresao sjajni Džošua Kimih.

Ipak, Real nije dugo čekao na izjednačenje, s obzirom na to da je Karim Benzema bio precizan već u 11.

Tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi već na startu nastavka nemački šampion doživeo pravi šok.

Naime, katastrofalno loše vraćena lopta golmanu Ulrihu od strane Tolisa naterala je rezervnog čuvara mreže Bajerna na grešku koju je Benzema iskoristio i svojim drugim golom na utakmici doneo prednost Madriđanima.

Nemci se, naravno, nisu predavali pa su preko bivšeg "kraljevića" Džejmsa Rodrigeza izjednačili na 2:2 (63. minut).

Tu nije bio kraj uzbuđenjima, ali golova ipak više nije bilo, iako je bilo više nego izglednih šansi na obe strane. U završnici se istakao golman domaćih Kejlor Navas sa nekoliko spektakularnih odbrana koje su Realu osigurale put u finale Lige šampiona u Kijevu.

A ko će biti drugi finalista znaćemo posle sutrašnjeg revanš meča između Rome i Liverpula (2:5).

happytv.rs
Foto: twitter/ uefa champions league

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter