Izvor:
03.05.2018 u 14:44
0

Mrkela: Ništa nije gotovo dok Milojević ne potpiše novi ugovor!

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da svakodnevno razgovara sa trenerom Vladanom Milojevićem i dodao da se nada da će mladi stručnjak uskoro potpisati novi ugovor

Strepi zvezdaška javnost jer traje neizvesnost oko ostanka Vladana Milojevića na klupi novog šampiona Srbije.

Mnogo je zainteresovanih za Milojevića kojem ističe ugovor, a posle grčkih klubova, trener Zvezde je i na mesti CSKA iz Sofije.

Milojevićev ostanak je prioritet. S obzirom na to da je ostvaren zacrtani cilj na početku sezone, prema ranijem našem dogovoru, predstoje nam razgovori sa trenerom oko produžetka ugovora – rekao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela za Novosti.

On je istakao da gotovo svaki dan razgovara sa trenerom.

Svesni smo svi mi trenutne situacije, ali ja svakodnevno razgovaram sa Milojem i nadam se da će se naše ambicije, novi ciljevi poklopiti sa njegovim – objasnio je funkcioner Zvezde i dodao:

Voleo bih da brzo javnosti i navijačima Zvezde objavimo vest da je Milojević produžio ugovor. Iskreno se nadam da će to i biti epilog naših razgovora. Ali dok se ne potpiše ugovor, ništa ne može da se stopostotno tvrdi – poručio je Mrkela.

Mičelu Donaldu i Damijanu Le Taleku ističu ugovori na kraju sezone.

Njih dvojica će najverovatnije otići. Bar je takva trenutna situacija. O njihovom doprinosu ostvarenim rezultatima ne treba posebno pričati, pa zato ja želim da ostavim neki procenat mogućnosti i da ostanu – rekao je Mrkela, dodajući da ga tek očekuju razgovori sa kapitenom Nenadom Milijašem, koji je zimus takođe razmišljao o završetku karijere.

informer.rs
Foto: crvenazvezdafk.com, arena sport/printscreeen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter