Izvor:
04.05.2018 u 21:22
0

Sjajna vest za „orlove“: Bane Ivanović pauzira samo deset dana!

Srpski reprezentativac i fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Branislav Ivanović definitivno će biti spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji jer nije doživeo težu povredu i očekuje ga pauza od 10 dana.

Iskusni defanzivac je ovog petka bio podvrgnut lekarskom pregledu i moraće individualno da radi 10 dana, pre nego što se vrati u ekipu, saopšteno je na sajtu kluba.

Srpski fudbaler se povredio u prošlom kolu protiv moskovskog CSKA, kada je zbog povrede zadnje lože morao da izađe iz igre u 18. minutu.

Jedno je sigurno, Ivanović je završio sezonu jer neće biti u sastavu za derbi protiv Lokomotive iz Moskve predstojećeg vikenda, kao i sledećeg protiv SKA Kabarovska.

Međutim, dobra vest je da će biti spreman za 28. maj, kada je zakazano okupljanje reprezentacije Srbije za Mundijal u Rusiji. Podsetimo, "orlovi" će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi E sa selekcijama Kostarike, Švajcarske i Brazila.

tanjug.rs
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter