Izvor:
06.05.2018 u 19:52
0

MLADI NAPADAČ CRVENO-BELIH PRESREĆAN: Joveljić golove posvećuje mami i sestri i nada se da će ih biti još!

Mladi napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić kaže da je presrećan zbog prvih golova u seniorskom fudbalu u pobedi nad subotičkim Spartakom (4:0).

– Želim da se zahvalim treneru i celom stručnom štabu što su mi dali priliku da počnem od prvog minuta. Presrećan sam. Želim i saigračima da se zahvalim na neverovatnom gestu kada odlučili da ja šutiram penal. Nisam osećao pritisak kada sam šutirao, veći je bio u omladincima. Ne znam zašto, bio sam siguran da će ući, morala je nekako naći put – opisao je prvi gol Joveljić.

Joveljić je ove sezone, računajući i Omladinsku ligu i sada dva protiv Spartaka, postigao čak 46 golova.

– Lepo sam sklonio loptu i šutnuo. Najlepši je osećaj kada lopta zatrese mrežu. Golove posvećujem mami i sestri. Nadam se da će ih biti još, ali moram da nastavim sa radom, trudom i napretkom – zaključio je on.

Izvpr: Kurir
Foto: Twitter/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter