Izvor:
12.05.2018 u 15:53
0

Još jedan velikan hoće Adžića, Zvezda saterana uza zid!

Planovi Crvene zvezde da zadrži Luku Ažića se dodatno pogoršavaju zbog interesovanja iz inostranstva i pregovora oko produženja ugovora.

Posle Seltika, još jedan velikan evropskog fudbala se zainteresovao za Zvezdino krilo. Reč je o Anderlehtu koji je označio Adžića i brazilskog napadača Karlosa Eduarda iz Gojasa kao mete u letnjem prelaznom roku. Belgijski klub je svestan situacije oko Adžićevog ugovora u Zvezdi i mogao bi to da iskoristi. Pogotovo što je novi vlasnik kluba Mark Kuke najavio da će prioritet biti angažmani talentovanih igrača iz inostranstva u odnosu na domaće fudbalere.

Kuke je bio vlasnik Ostendea pre nego što je kupio Anderleht i tamo je radio po sličnom receptu.
„Mislim da je bolja opcija da dovodimo strance koji mogu da postanu reprezentativci umesto Belgijanaca koji to neće postati. Primeri Marušića i Dimate u Ostandeu su nam dobar putokaz“, poručio je Kuke.

Adžić se uklapa u taj profil kao mladi reprezentativac Srbije. Njegov ugovor sa crveno-belima ističe u decembru i klub sa Marakane se nalazi u nezavidnoj situaciji. Iako Zvezda želi da zadrži Adžića i produži ugovor sa njim, ti planovi se za sada ne ostvaruju. Pregovori sa Adžićevim ocem Ivanom i menadžerom RadojicomBožovićem ne idu u dobrom smeru jer druga strana za sada ne prihvata ponuđene uslove i produžetak saradnje.

To znači da je Zvezda praktično priterana uza zid da već ovog leta proda maldog Adžića. Belgijski mediji spekulišu da bi Anderleht mogao da plati 1.000.000 ili 1.500.000 evra za kupovinu Adžića, što Zvezda u ovoj situaciji ne može da odbije jer bi naredne zime mladi igrač postao slobodan u izboru sredine.

U klubu se i dalje nadaju da će doći do pomaka u pregovorima i da će Adžić prihvatiti nolvi ugovor i šansu da postane bitan šraf Milojevćevog tima. Vreme curi i čeka se da mladi reprezentativac i njegovi zastupnici konačno prelome.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter