Izvor:
16.05.2018 u 01:13
0

VENGER IDE SA OSTRVA: Ne želi da se oseća kao izdajica!

Arsen Venger je odradio je poslednju utakmicu na klupi fudbalera Arsenala i nakon 22 godine napušta klupu londonskog kluba sa kojim je pisao istoriju.

Iako se nagađalo da bi 68-godišnji Venger mogao završiti trenersku karijeru, Francuz je najavio ostanak u fudbalu i otkrio da je već primio desetke zanimljivih ponuda. U intervjuu za klupski sajt rekao je da sigurno neće nastaviti da radi u engleskoj Premijer ligi.

– To bi mi bilo preteško. U ovom trenutku, ako budem nastavio da radim kao trener, mislim da ću morati da se odselim iz zemlje jer bih se osećao kao da izdajem klub ako ostanem u Engleskoj. Ljudi će možda smatrati da sam izdao sve ono što smo ovde gradili – rekao je Venger.

– To je problem s kojim se trenutno suočavam. Moj klub je ovde, srce je ovde i zauvek će tu ostati. Kao što sam već rekao, ja sam navijač pre svega – dodao je francuski stručnjak.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter