Izvor:
17.05.2018 u 14:51
0

ŠTA JE GRIZMAN HTEO DA KAŽE: Nadam se da ću nastaviti da osvajam trofeje!

Napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman doneo je svom timu trofej Lige Evrope, a potom istakao da želi još trofeja – ali nije rekao sa kojim timom.

Atletiko Madrid je u finalu Lige Evrope pobedio Olimpik Marsej sa 3:0, a dvostruki strelac bio je Grizman.

Kada sam otišao od kuće sa 14 godina, uradio sam to jer sam želeo da osvajam trofeje. Za mene je bio san da osvojim trofej sa mojim saigračima i Simoeneom koji mi je mnogo toga rekao. Napravio je od mene boljeg igrača, jednog od najboljih na setu. Nadam se da ću nastaviti da osvajam trofeje – rekao je Grizman posle finalne utakmice, ali nije precizirao sa kojim klubom.

Uveliko se priča o njegovom prelasku u Barselonu, a ostaje da se vidi da li se Grizman trofejom oprostio od Atletika. Izvršni direktor "jorgandžija" Migel Anhel Hil Marin posle finalnog meča Lige Evrope protiv Olimpika iz Marseja izjavio je da samo od Grizmana zavisi da li će da ostane u klubu.

Najviše od svega transfer će zavisiti od Grizmanovih osećanja. To je samo njegova odluka. Ili želi da ostane u Atletiku gde se sve vrti oko njega ili će otići u klub u kojem nikad neće biti deo istorije – rekao je Migel Anhel Hil Marin.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter