Izvor:
18.05.2018 u 14:49
0

Mažić umalo da ispašta zbog uhapšenog kolege Obradovića!

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić umalo je ostao bez finala Lige šampiona zbog skandala i hapšenja njegovog kolege Srđana Obradovića

Cirkus koji je napravio Srđan Obradović suđenjem u Subotici, zbog čega je potom uhapšen, stigao je i u sedište UEFA, gde je izazvao ozbiljnu polemiku, zbog koje je umalo žrtva ispao Milorad Maži, saznaju Novosti.

Iz UEFA je poručeno FSS da se kojim slučajem sve ovo izdešavalo pre nego što su određene sudije za finale u Kijevu, Mažić sigurno ne bi dobio tu čast da vodi meč između Real Madrida i Liverpula!

U UEFA su šokirani saznanjem da Obradović i Mažić sude isti rang takmičenja u Srbiji, a dodatni apsurd koji je začudio sve u Nionu je podatak da arbitar Obradović ima više mečeva u Srbiji ove sezone od Mažića.

novosti.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter