Izvor:
22.05.2018 u 14:37
0

Bufona zovu u Pariz: Plata 14 miliona i napad na Ligu šampiona!

Đanluiđi Bufon oprostio se prošlog vikenda od Juventusa posle sedamnaest godina provedenih na golu 'Stare dame'.

Iako su svi očekivali da to ujedno znači i kraj karijere velikog Điđija to ipak neće biti slučaj.

Kako prenosi italijanski 'Sky Sports', jedan od najboljih golmana svih vremena nalazi se blizu potpisivanja dvogodišnjeg ugovora sa Pari Sen Žermenom.

"Bufon je fantastičan golman, veoma je harizmatičan i pravi je džentlmen. Verujem da ga svi klubovi žele. Opet, mi imamo Alfonsa Areolu i on će biti naš prvi čuvar mreže i naredne sezone", rekao je nedavno Naser Al-Kelaifi, vlasnik i predsednik Pari Sen Žermena, dok se očekuje da Kevin Trap napusti Pariz ovog leta.

Četrdesetogodišnji Đanluiđi ne želi još uvek da se povuče, što je nekoliko puta i isticao tokom sezone, kao opcije spominjale su se Boka Juniors i njegova Parma, koja se u međuvremenu vratila u Seriju A, ali se čini da Bufon i dalje nije odustao od Lige šampiona – jedinog trofeja, uz Evropsko prvenstvo, koji mu nedostaje.

Navodno, 'Sveci' su spremni da mu ponude neverovatnih 14.000.000 evra po sezoni, gotovo 10.000.000 više nego što je zarađivao u Torinu.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter