Izvor:
01.06.2018 u 14:52
0

NIŠ: Nenad Lalatović preuzima Radnički!

Dobre vesti ne prestaju da ulepšavaju dane niškom Radničkom. Posle dobijanje licence za evropska takmičenja Nišlije su dobile i novog trenera! Nenad Lalatović će definitivno voditi tim sa Čira u narednoj sezoni.

Tokom prethodnih dana čelnici Radničkog su razgovarali sa nekoliko poznatih stručnjaka, ali je izbor pao na mladog trenera koji je u finišu prethodne sezone napustio kormilo Čukaričkog.

Lalatović će imati zadatak da ponovi ovogodišnji uspeh i izvede Radnički u Evropu. Međutim, u Radničkom veruju da će sa Lalatovićem na čelu imati zapaženu rolu u kvalifikacijama za Ligu Evrope gde će Radnički igrati od prvog kola. Radnički će biti deveti klub Nenada Lalatovića.

On je do sada vodio Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Srem, Proleter, Napredak, Voždovac, Borac i Čukarički.

mozzartsport.com
Foto: Twitter/FSSrbije‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter