Izvor:
05.06.2018 u 15:29
0

Vladimir Stojković posle poraza Srbije od Čilea: „Nema razloga za brigu“!

Golman Vladimir Stojković nije zabrinut zbog poraza od Čilea u prvom test meču pred Svetsko prvenstvo.

Srbija je poražena minimalnim rezultatom u Gracu, golom u 88. minutu.

"Nije lepo tako primiti gol pred kraj, jer će na Mundijalu svaki bod značiti. Ali bolje da se desi sad kada smo u pripremnom periodu, nego tad. Ovako ćemo raditi sa selektorom na detaljima, da zadržimo koncentraciju do kraja. Zbog toga je bolje što nam se desilo sad. Imamo još jednu probu, mislim da ćemo biti pravi i sto odsto spremni za Svetsko prvenstvo", rekao je Stojković.

Golman Partizana je opet bio jedan od najboljih pojedinaca u selekciji Srbije i sa nekoliko sjajnih intervencija sprečio ranije vođstvo Čilea.

"Lepa utakmica protiv dobrog protivnika. Daj bože zdravlja da dođe najbolje kad treba. Ne brine me ništa, ovo jeste utakmica u kojoj se gleda šta treba otkloni. I sastav je bio izmešan, videćemo ko će protiv Bolivije igrati. Siguran sam da ćemo uhvatiti zalet kako treba".

Bez obzira na odličan nastup, nije uspeo da spreči pogodak Maripana u samoj završnici susreta.

"Perfektan centaršut u poslednjem sekundi, odbijala se lopta, možda i pogodila nekoga nakon šuta glavom".

Tokom meča se požalio na problem sa malim prstom, ali nije u pitanju povreda.

"Samo sam zaboravio bandažu, imam naviku da mi budu jaki prsti i kako je bio mokar na poluvremenu ja sam ga skinuo i kako smo pričali ja sam samo stavio rukavicu i posle video da ga nema".

Srbija naredni test meč igra u subotu protiv Bolivije, takođe u Gracu. Biće to generalna provera pred Mundijal i premijerni meč sa Kostarikom 17. juna u Samari.

b92.net
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter