Izvor:
06.06.2018 u 16:47
0

Humanitarna utakmica crveno-belih: Gračanica gost Crvene zvezde!

Fudbaleri Crvene zvezde i Gračanice odigraće od 17.30 humanitarnu utakmicu na novoizgradjenom pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić".

Tradicionalno meč se održavao na Kosovu i Metohiji, ali kako je prvaku Srbije zabrenjena poseta južnoj srpskoj pokrajini, odlučeno je da duel bude odigran u prestonici Srbije.

"Biće ovo lepa prilika da Zvezdina publika uživo vidi kako izgleda novoizgrađeni teren, ali i da pozdravi klub sa Kosova i Metohije sa kojim Crvena zvezda gaji izuzetno bliske i prijateljske odnose", navodi se na sajtu crveno-belih.

Ekspedicija iz Gračanice stigla je u utorak u Beograd kada je obišla muzej Crvene zvezde.

Prethodno su deca iz Gračanice bila specijalni gosti na poslednjoj ovosezonskoj utakmici protiv Voždovca kada su prisustvovali i svečanoj ceremoniji dodele šampionskog pehara, a dan ranije odigrane su i dve prijateljske utakmice u godištima 2008. i 2009.

b92.net
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter