Izvor:
07.06.2018 u 16:19
0

FIFA RANG-LISTA: Srbija napredovala za jedno mesto!

Fudbalska reprezentacija Srbije, pred početak Svetskog prvenstva u Rusiji, za jedno mesto popravila je plasman na najnovijoj FIFA listi i sada je 34. na svetu.

Srbija ima 19 bodova više nego prošlog meseca – 751 i nalazi se ispred Ukrajine, Australije i Irana, a iza Venecuele, Paragvaja i Republike Irske.

Gledajući protivnike "orlova" u grupnoj fazi u Rusiji, Brazil je ostao drugi, Švajcarska šesta, a Kostarika je napredovala za dve pozicije i trenutno je 23. selekcija planete.

Samo jedna promena je bila u Top10 koji predvodi aktuelni svetski šampion Nemačka, pošto je Poljska zamenila 10. poziciju za osmu sa Španijom.

U odabranom društvu redom posle Nemačke i Brazila idu Belgija, Portugalija, Argentina, Švajcarska, Francuska, dok je Čile deveti.

Sledeća FIFA lista biće objavljena 19. jula, pet dana posle početka Svetskog prvenstva i duela Rusije i Saudijske Arabije na premijeri.

tanjug.rs
Foto: fifa.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter