Izvor:
16.06.2018 u 13:31
0

VOJVODINA DOVELA ČETIRI POJAČANJA U JEDNOM DANU!

Dušan Jovančić je prešao u Crvenu zvezdu, sigurno će još poneko napustiti “Karađorđe“, ali danas i prva pojačanja u Novom Sadu. Opremu Vojvodine zadužili su Marko Gajić, Aranđel Stojković, Milan Đurić i Aleksandar Mirkov.

Izuzev ovog poslednjeg, koji je stigao iz Bečeja, dobro poznata imena ljubiteljima superligaškog fudbala. Štoper Gajić, koga je Voša jurila i zimus, protekle sezone je igrao u Voždovcu, desni bek Stojković je imao dobru sezonu u Spartak Žrepčevoj krvi, dok je Đurić stigao iz azerbejdžanske Zire, ali ga oni koji pažljivije prate domaći šampionat dobro znaju iz Jagodine. Bio je član ekipe koja je osvojila Kup Srbije 2013. godine kada je baš Đurić u finalu protiv Vojvodine postigao jedini gol sa penala. Manje-više redovno uvrštavan je u tim kola u Azerbejdžanu, igra na poziciji veznog fudbalera.

Sva četvorica novajlija biće na spisku putnika na pripreme na Zlatibor. I da dan bude još malo leši za navijače Stare dame, na sajtu novosadskog kluba dodaje i se da se već prvog dana prelaznog roka – u ponedeljak, 18. jula – očekuju još neki potpisi u Novom Sadu.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter