Izvor:
21.06.2018 u 18:43
0

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN: Evo šta trener Crvene zvezde kaže posle prve faze priprema!

Posle okončanja prve faze letnjih priprema, fudbaleri Crvene zvezde imaju kratku pauzu u Beogradu.

Strateg crveno-belih Vladan Milojević zadovoljan je učinjenim na Zlatiboru, i već gleda ka Austriji.

"Radili smo jako dobro i time sam veoma zadovoljan. Od prvog dana boravka na Zlatiboru imali smo naporne treninge, skoro bez pauze, konstantno smo bili u naporu. Igrači su došli na pripreme u dosta dobrom stanju, to su pokazali i testovi, pa smo mogli sebi da priuštimo visok režim treninga. Juče su igrali utakmicu čisto da malo osete loptu, ali rezultat mi je u drugom planu. Zadovoljan sam prvom fazom priprema, sada odmaramo dan-dva, a onda krećemo za Austriju gde ćemo se pripremati kroz utakmice koje će biti dosta jake. Cilj je da se što bolje pripremimo za prvu utakmicu kvalifikacija", rekao je Milojević.

Nije Milojević želeo da izdvaja bilo koga od fudbalera.

"Nikada nikoga ne izdvajam, to znate. Kao i kod svakih priprema, vidi se da igrači koji nisu igrali mnogo prethodne godine zahtevaju malo više vremena jer je očigledno da im fali spremnosti, jer nisu bili u trenažnom i igračkom procesu. Igrači koji su izneli veliki deo tereta prošle godine su na zavidnom niovou fizičke pripreme što znači da su i radili tokom pauze, i to samo pokazuje da su ozbiljni i profesionalni. Takav nivo profesionalizma pokazaćemo i u Austriji, i trudićemo se da maksimalno iskoristimo drugu fazu priprema kako bismo spremno dočekali utakmice", podvlači Milojević.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter