Izvor:
05.07.2018 u 14:38
0

Novo lice na „Marakani“: Miloš Degenek potpisao na tri godine!

Crvena zvezda je u četvrtak, 5. jula dobila još jedno pojačanje na poziciji štopera!

Dosta se govorilo o potencijalnom angažmanu Miloša Degeneka, a danas su pregovori okončani i Miloš Degenek je novi fudbaler Crvene zvezde!

Australijanac, rodom iz Knina, potpisao je sa našim klubom ugovor na tri godine i već od sutra staviće se na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću.

— Ovo je velika čast za mene, dolazak u ovako veliki klub, najveći klub na Balkanu i za mene lično i moju porodicu klub za koji smo oduvek navijali. Od kada znam za sebe navijao sam za Zvezdu, a moj otac naravno dugo pre toga. Utisci su fenomenalni, odlično sam primljen od strane svih u klubu, počevši od predsednika pa do ostalih zaposlenih. Radujem se novim izazovima i početku moje karijere u Zvezdi. Moja očekivanja su samo da ću dati svoj maksimum za ovaj dres, jer ništa ispod maksimuma ne dolazi u obzir. Želim da ostvarim svoj san, san kluba, ali pre svega san velike armije navijača i da se plasiramo u Ligu šampiona — rekao je Degenek prilikom potpisivanja ugovora.

Degenek je rođen 1994. godine i do sada je nastupao za drugi tim Štutgarta, Minhen 1860 i Jokohamu. Reprezentativac je Australije bio je član reprezentacije koja je igrala na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Degenek je nastupao i za mlađe selekcije Australije, ali i Srbije, tačnije za reprezentaciju Srbije do 19 godina.

crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter