Izvor:
10.07.2018 u 16:01
0

BOMBA LETA: Real potvrdio da je Ronaldo prodat Juventusu!

Real Madrid potvrdio je da je prodao svog najboljeg igrača i strelca Kristijana Ronalda Juventusu!

Madriđani su izašli u susret želji Portugalca i posle devet godina on će da promeni tim, a spekuliše se da je transfer vredan 105 miliona evra.

Ronaldo je postigao 450 golova na 438 utakmica za Real, osvojio četiri Lige šampiona (tri uzastpne, četiri u pet sezona), a ukupno 16 trofeja.

"Real Madrid želi da izrazi zahvalnost igraču koji se dokazao kao najbolji na svetu i koji je obeležio jedan od najsvetlijih perioda u istoriji našeg kluba i svetskog fudbala. Real će uvek biti tvoj dom", navodi se u saopštenju "kraljevskog" kluba.

Petostruki osvajač FIFA "Zlatne lopte" za igrača sezone, trostruki najbolji strelac Evrope navodno će u Torinu godišnje zarađivati 30 miliona evra.

Ronalda od zvaničnog predstavljanja u crno-belom dresu Juventusa deli još samo medicinski pregled. To se očekuje tek sledeće sedmice jer je Portugalac na odmoru u Grčkoj.

Juventus pripreme za novu sezonu počinje 23. jula turnejom po SAD, a Ronaldo će verovatno biti deo te delegacije.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter