Izvor:
11.07.2018 u 07:42
0

Boaći se vraća u Zvezdu? Crveno-beli spremni da plate pozajmicu pola miliona evra!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći, mogao bi posle samo šest meseci da se vrati u redove srpskog šampiona

Boaći je u februaru s "Marakane" otišao u kineski Đijangsu Suning u transferu vrednom 5,5 miliona evra, ali bi već ovog leta moglo da se desi da se vrati u Ljutice Bogdana, piše Sportski žurnal!

Boaći je do sada odigrao osam mečeva za Đijangsu i postigao je dva gola uz jednu asistenciju, međutim, u kineskom klubu su očekivali više.

Kako je transfer Duvana Zapate iz Sampdorije vredan 22 miliona evra blizu realizacije, reprezentativac Gane će biti višak.

Jasno je da crveno-beli nemaju novac da otkupe Boaćija, a Žurnal navodi da bi pozajmica Zvezdu koštala 500.000 evra.

To svakako nije malo za ovdašnje prilike, ali ako bi se izborio plasman neko od evropskih takmičenja, povratak Boaćija bi se isplatio srpskom šampionu.

žurnal
Foto: Twitter/BiGRadioBL, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter