Izvor:
17.07.2018 u 07:53
0

Nije moglo bez ustaške ikonografije: Tompson slavio sa „vatrenima“, Dalić srebro posvetio „braniteljima“! (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Hrvatske proslavila je sa stotinama hiljada sunarodnika svetsko srebro sa Mundijala u Rusiji.

Nekoliko sati je trajao put od aerodroma do Trga bana Jelačića, a onda su se na bini izređali svi igrači uz selektora Zlatka Dalića, koji je drugo mesto na Mundijalu posvetio "braniteljima".

Pod adrenalinom je najviše bio bio Mateo Kovačić.

– Pijani smo kao mace. Svaka čast momcima, ali i vama. Vi ste svetski prvaci – rekao je Mateo Kovačić i poveo Tompsonovu “Pukni puško”.

Na samom kraju, na bini se pojavio i sam Marko Perković Tompson, pevač koji je karijeru napravio na ratnohuškačkoj i proustaškoj diskografiji.

Ovaj put, otpevao je pesme "Lijepa li si" i "Geni kameni", pošto je posle jedne pesme Luka Modrić tražio još jednu na bis.

Naravno, "slavlje" nije moglo da prođe bez naustaškije od svih, Tompsonove pesme "Bojna Čavoglave", sa sve stihovima "…bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji"… Ako im je to važnije od srebra na Svetskom prvenstvu, sve je jasno!

informer.rs
Foto: mortycro/YT printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter