Izvor:
29.08.2018 u 14:28
0

DVA „ORLA“ VAN JATA: Srbija bez Teodosića i Marjanovića protiv Grčke i Estonije!

Tandem Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić i Boban Marjanović neće biti na raspolaganju košarkaškoj reprezentaciji Srbije za mečeve protiv Grčke i Estonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini. Selektor Aleksandar Ðorđević potvrdio je da je atletski i medicinski tim NBA ligaša odlučio da Teodosić i Marjanović rade na fizičkoj pripremi pred novu sezonu.

– Nećemo moći da računamo na njihove usluge, radiće po programu Klipersa, kao što sam očekivao – rekao je Ðorđević..

Novo ime na spisku biće centar Mornara iz Bara Uroš Luković, dodao je selektor "orlova". Okupljanje reprezentativca zakazano je za nedelju u Beogradu, dok su utakmice na programu 13. septembra na Kritu protiv Grčke i tri dana kasnije protiv Estonije u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

izvor: Tanjug
Foto: Twtter/Nacika7

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter