Izvor:
01.09.2018 u 15:30
0

NOVI PROBLEM ZA PARTIZAN: Stigla presuda iz Fibinog arbitražnog suda (BAT)!

Novi problemi za upravu Partizana! Stigla je presuda iz Fibinog arbitražnog suda (BAT) po kojoj su crno-beli u obavezi da svojim bivšim košarkašima Džejmsu Gistu, Dominiku Džejmsu i Druu Gordonu isplate više od 110 hiljada evra.

Crno-beli duguju Džejmsu Gistu 20 hiljada evra još od sezone 2010/11, Džejmsu su u obavezi da isplate 37.500 evra, plus 10.000 menadžeru, dok Gordonu na ime neisplaćenih zarada ide 33.000 dolara i takođe 10.000 njegovom agentu.

Uprava kluba je najavila da će problem ubrzo biti rešen.

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da su i pre presude BAT-a preduzeti koraci kako bi se izmirila dugovanja.

"I pre presude BAT-a, KK Partizan je bio svestan dospeća obaveza prema Gistu, Gordonu i Džejmsu, pa su u vezi sa tim odavno preuzeti koraci da se obaveze izmire na način koji ne ugrožava poslovanje kluba. Realizacija isplaniranih koraka predstavljaće formalnost", napisao je Mijailović na Tviteru, uz dodatak da su svi

Izvor: Kurir
Foto: instagram/partizanbc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter