Izvor:
14.10.2018 u 17:50
0

ABA LIGA: Košarkaši Partizana doživeli prvi poraz od Mornara!

Košarkaši Partizana doživeli su prvi poraz u ovogodišnjoj regionalnoj ABA ligi od ekipe Mornara u Baru rezultatom 94:97.

Uspeli su crno-beli da stignu na koš zaostatka u finišu meča, iako su gubili čak 18 poena razlike sredinom trećeg kvartala. Ipak, mirna ruka Nemanje Vranješa donela je pobedu domaćinu. Stigao je Partizan na tri minuta do kraja meča na minus od 5 poena, ali je Vranješ sa dve trojke ohladio crno-bele. Kada je delovalo da je sve rešeno, Partizan se ponovo vratio u meč, ali Vranješ je ponovo bio hladan, ovog puta sa linije penala i tako doneo tri poena prednosti svom timu.

Imao je Partizan šest sekudni da pogodi trojku za produžetak, ali Pejdž nije bio precizan i Mornar je uspeo da slavi na svom parketu.

Ovo je Partizanu prvi poraz u ovoj sezoni ABA lige, dok je Mornaru ovo prva pobeda.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Nemanja Vranješ sa 26 poena, dok je Kejnig ubacio 23.

Partizan je predvodio Đorđe Gagić sa 23 poenom, Pejdž je ubacio 20 uz šest asistencija, dok je Zagorac imao meč ispod proseka (7p, 6sk, 3as).

Izvor: Kurir
Foto:Twitter/ABA Liga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter