Izvor:
25.10.2018 u 20:29
0

ŽELJKU MALO FALILO DA DOŽIVI INFARKT: Fenerbahče poražen od Efesa u Evroligi, srpski stručnjak kipteo od besa!

Košarkaši Fenerbahčea poraženi su na gostovanju od ekipe Efesa rezultatom 89:83.

Tim Željka Obradovića je tokom čitavog meča imao rezultatsku prednost koja je u jednom trenutku iznosila čak 16 poena.

Odličnom igrom u trećem kvartalu Efes je uspeo da sustigne turski tim, a krajem te četvrtine i poptpuno preokrene rezultat na ovom susretu.

Do kraja se po principu poneterske klackalice koja je više odgovara domaćoj ekipi koju sa klupe predvodi tuski stručnjak Ergin Ataman.

Najefikasniji u ekipi Ergina Atamana bio je Rodrig Bobua sa 17 poena, Adrijen Moerman je dodao 15, a Tibor Plajs i Vasilije Micić po 13. Srpski plej je imao i šest asistencija.

Kod Fenera, Jan Veseli je dominirao sa 24 poena, osam skokova i sedam asistencija, Nikolo Meli je ubacio 14 poena, Kostas Slukas 11, a Marko Gudurić 10, uz četiri skoka. Nikola Kalinić je meč završio sa 6 poena.

Ovaj poraz je najteže pao trener Željku Obradoviću koji se žestoko nervirao tokom celog meča, a njegovi prepoznatljivi izrazi lica su ponovo bili u centru pažnje svih kamermana.

Srbin je dosta više od svih u njegovoj ekipi želeo pobedu nad Efes pre svega zbog istorije odnosa i sukoba sa trenerem Atamanom. Njih dvojica imaju dugogodišnji ''spor'' još od vremena dok je Turčin bio prvi trener Galatasaraja. Bilo je tu svega, od pretnji do teških reči, ali večeras je sve ostalo u okviru fer i sportskog nadmetanja.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter