Izvor:
27.10.2018 u 08:40
0

Partizan ostao bez prvog trenera: Čanak podneo ostavku, ko ga menja?

Nenad Čanak, trener Partizana, odlučio je da preuzme odgovornost i podnese ostavku posle poraza od Zadra u ABA ligi.

"Ja sam dao maksimum, očito nije dovoljno. Vreme je da neko drugi pokuša da uradi nešto sa ovom ekipom koja neosporno ima kvalitet", rekao je Čanak.

Partizan je pretrpeo i peti poraz zaredom u svim takmičenjima i Čanak je odlučio da napusti klupu trofejnog beogradskog kluba.

Crno-beli su veoma dobro krenuli sezonu, u ABA Superkupu su pokazali da će biti konkurentni, a na početku regionalnog takmičenja samo su to i potvrdili.

Ipak, posle poraza od Mornara u Baru sve je krenulo nizbrdo. Partizan je odigrao dobar meč u Valensiji, ali je na kraju izgubio, da bi u ABA ligi doživeo neočekivani neuspeh protiv Krke.

Tu je već krenula atmosfera da se menja, da bi izgubljena utakmica od ASVEL pred domaćom publikom sa produbila problem. Crno-beli nisu uspeli da se izdignu ni protiv Zadra, od kojeg su doživeli težak poraz u "Štark" areni.

"Odlazim zato što nemam nikakvu reakciju u odnosu na utakmice pre toga, smatram da vreme ide i što ranije presečem da pomognem Partizanu, mislim da je ovo trenutak. Nisam očekivao da ćemo posle poraza u Novom Mestu i od Asvela ovako izgledati pred našim navijačima. U ovom trenutku nemam šta drugo da uradim. Čist sam pred sobom, dao sam svoj maksimum rada, znanja, volje. Smatram da je ovo normalan potez", rekao je Čanak.

Kao potencijalne zamene pominju se Italijan Andrea Trinkijeri i nekadašnji pomoćnik Duška Vujoševića, Aleksandar Kesar.

happytv.rs/b92.net
Foto: Twitter/Aleksandar Stošić, Twitter/RTS_Sport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter