Izvor:
22.11.2018 u 11:26
0

TEODOSIĆ: Više uživam i lepše mi je da igram u Evropi!

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić najavio je da će najkasnije do kraj sezone napustiti Los Anđeles Kliperse i vratiti se u Evropu.

Teodosić ove sezone ima malu minatažu kod trenera Doka Riversa, često ni ne ulazi u igru, pa razmišlja o povratku na Stari kontinent u poslednjoj godini ugovora.

"Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video kako to izgleda… Više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo", rekao je Teodosić.

Teodosić smatra i da njegov saigrač Boban Marjanović zaslužuje veću ulogu u timu.

"Bobi je imao sjajnih partija ove godine i mislim da zaslužuje da bude u rotaciji i da treba sigurno da dobija više minuta. Mislim da će u dobijati više šansi. Opet, sezona je tek počela".

Kako je naglasio, sledeće leto je veoma bitno jer je na programu Svetsko prventvo u Kini i već sada poručuje da će biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Ðorđeviću.

"Verujem da će momci koji budu na raspolaganju selektoru izboriti plasman na Svetsko prvenstvo", zaključio je on.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/MilosTeodosic4

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter