Izvor:
06.12.2018 u 21:54
0

LEGENDARNI TRENER LJUT: Pešić posle poraza u Podgorici branio Džikića!

Košarkaši Budućnosti su napravili veliko iznenađenje u 11. kolu Evrolige pobedom nad ekipom Barselone od 67:64, a trener španskog kluba Svetislav Pešić je pre analize utakmice rešio da se obrati predstavnicima crnogorskih medija, koji nisu naklonjeni treneru Podgoričana Aleksandru Džikiću.

– Zamisli toga bezobrazluka… Čovek koji vam je doneo titulu posle 17 godina, vi biste njega da menjate posle dve izgubljene utakmice u Evroligi – počeo je Pešić izlaganje posle 40 minuta čekanja.

– Da nije pobedio Mornar u Baru vi biste ga promenili. Ne gazda, nego vi što operišete… Sve znate, samo ne znate da operišete. Terate trenera posle dva poraza u Evroligi, je li vas sramota? – upitao je Pešić.

Posle toga se prešlo na zvanični deo, ali Pešić je nastavio da hvali Aleksandra Džikića.

– Svaka čast Budućnosti, svaka čast kolegi Džikiću, preživeo je onda kada je javnost neopravdano tražila njegovu smenu nakon nekoliko uvodnih poraza. Izuzetan je trener, zaslužio je poverenje – rekao je Pešić.

Budućnost je pobedila, treći put u sezoni, a Barselona je doživela peti poraz.

– Desilo se ono što smo znali uoči meča, čvrst meč, tesnog rezultata. Budućnost, njihovi igrači, trener, navijači, bili su izuzetni. Hvala na aplauzu i dočeku. Pružili smo maksimum do jednog momenta, posebno u odbrani. Borili smo se do samog kraja, nismo imali sreće sa šutem za tri poena. Atmosfera je bila vrhunska, pravi fer-plej, to je dobar osjećaj za nas sa ovih prostora, kada dođete u dvoranu na Balkanu i budete dočekani na najlepši način. U tesnom meču trebao nam je šut sa distance, nije ga bilo u ovoj utakmici, biće u narednoj. Napredovaćemo, kako bude raslo samopouzdanje – rekao je Pešić.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter