Izvor:
09.12.2018 u 16:45
0

TRINKIJERI NAKON POBEDE PARTIZNA NAD IGOKEOM: Znate zašto sam Grobar? Zato što će me igrači u grob oterati!

Trener košarkaša Partizana Andrija Trinkijeri rekao je da je za večerašnju pobedu protiv Igokee najzaslužnija bila dobra igra u odbrani Vanje Marinkovića i to što je njegova ekipa imala 39 skokova.

"Jako teška utakmica. Igokea je težak protivnik, širi jako teren, puno šutera zajedno na terenu i još jedan igrač, Vilijams koji daje veliku dubinu u napadu. Bila je jako teška utakmica da se pripremi i da se igra, ali dve su ključne stvari: 39 skokova i odbrana Vanje Marinkovića. Za nas jako, jako važna utamica", rekao je Trinkijeri posle utakmice.

Partizan je u Laktašima pobedio Igokeu sa 97:84, u 10. kolu ABA lige i ostvario petu pobedu.

"Ja sam veliki grobar, a znate zašto? Ne zato što bih sve dao da vratim ovim navijačima takvu podršku i ogromnu ljubav. Nego zato, ako ja preživim moje igrače, koji će me u grob (oterati) njihovim greškama… Zato sam grobar, ako to preživim uvek će biti malo bolje, svaki dan malo bolje", rekao je Trinkijeri.

Upitan o velikoj podršci Partizanu u Laktašima, Trinkijeri je rekao da to nigde na svetu nije doživeo.

"To je fantastično. Ja ne volim da obećavam ništa jer rezultat nije pod mojom direktnom kontrolom. Ja volim da obećam ono što mogu, sigurno ću se boriti i sve ću od sebe dati da bolje i ozbiljnije izgledamo", naveo je Trinkijeri.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter