Izvor:
19.12.2018 u 10:26
0

Zvezda upada u najtežu moguću grupu u TOP 16 fazi Evrokupa!

Iako je Milan Tomić rekao da kad-tad mora da dođe vreme za susret sa najboljima, verujemo da nije želeo da to bude ovako brzo.

Srpski šampion i vicešampion Jadrana Crvena zvezda je obezbedila Top 16 fazu Evrokupa, a posle pobede Andore nad Monakom, ispostavilo se da će njihov meč protiv Galatasaraja u Istanbulu biti gotovo bez rezultatskog značaja.

I pored navijačke pozadine i folklora koji ovaj meč nosi, naboj ne bi trebalo da bude preveliki jer Turci n>e mogu da prođu u narednu fazu, dok crveno-beli imaju samo teoretsku opciju da budu četvrti.

Da bi se to dogodilo, potrebno im je da izgube od Galatasaraja sa 30-ak poena razlike, a da Ulm sa isto toliko pobedi Brešu. Zašto, pitate se?

Crvena zvezda i Ulm imaju identičan međusobni skor, crveno-beli su slavili u Beogradu sa 88:73, u Nemačkoj su izgubili sa 95:80, pa će se u njihovom slučaju gledati sveukupna koš razlika, gde su crveno-beli jači za oko 60 poena.

Tako da, gotovo je nemoguće očekivati Zvezdu na četvrtom mestu, a to je važno zbog težine grupe koja dolazi ukoliko bude treća.

Tamo je čekaju Valensija, Unikaha i najverovatnije bivši šampion Evrope Limož, koji će po svemu sudeći biti četvrti u svojoj grupi. Može da se desi da to bude i Tofaš koji je slavio nad Cedevitom u utorak, ali veća je šansa da će se ići u Francusku.

Izvor: Kurir
Foto: twitter/kk crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter