Izvor:
23.09.2016 u 00:26
0

VELIKO POJAČANJE NA KORAK OD ZVEZDE? Ako ga dovedu, crveno-beli će imati moćan tim za velika dela!

Šampion Srbije i ABA lige zainteresovan je za iskusnog grčkog košarkaša Lukasa Mavrokefalidisa, koji može da igra na pozicijama "četiri" i "pet"

Mavrokefalidis igra upravo na onim pozicijama, koje je trener Dejan Radonjić označio kao prioritetne kada je reč o pojačanjima.

Specijalizovani sajt "Eurohoops" je objavio da su crveno-beli poslali ponudu 32-godišnjem košarkašu koji je slobodan igrač.

Prema istom izvoru, Mavrokefalidis razmatra ponudu Zvezde, ali postoji razlika u onome što klub sa Malog Kalemegdana nudi, i onoga što Grk traži.

Mavrokefalidis je prošle sezone igrao za AEK i u proseku beležio 14,5 poena i 6,7 skokova za 25,3 minuta na parketu i bio je jedan od najboljih igrača Atinjana.

Karijeru je počeo u PAOK-u, a igrao je još za Virtus Romu, Valensiju, Olimpijakos, Marusi, Spartak Sankt Peterburg, Barselonu i Panatinaikos, u čijem je dresu pre nekoliko sezona i igrao protiv Zvezde.

Informer
Foto: twitter.com/kkcrvenazvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter