Izvor:
12.04.2019 u 07:54
0

FINALNA SERIJA ZA POVRATAK TRONA: Zvezda protiv Budućnosti za trofej ABA!

Košarkaši Crvene zvezde večeras protiv podgoričke Budućnosti u Beogradu započinju finalnu seriju za povratak trona na Jadranu i mesto u Evroligi.

U reprizi finala ABA lige iz prošle godine, s tim da sada crveno-beli žele drugačiji ishod u odnosu na poraz 3:1, biće to četvrti sudar dva tima ove sezone u kojima je Zvezda slavila tri puta.

Ipak, trener Milan Tomić ne želi da pridaje veliki značaj tome.

Ne živimo u prošlosti, ne treba da razmišljamo o tome da smo Budućnost pobedili više puta ove sezone. Mislim da je to zamka za nas. Jeste, pobedili smo ih, ali to je nova ekipa, drugačije igraju. Ko je favorit? Igramo pred našim navijačima, treba da sačuvamo domaći teren, da ih zaustavimo i timski i pojedinačno – zakljucio je Tomić.

Njegov kolega iz Budućnosti Jasmin Repeša pokušava da skine teret opterećenja sa svog tima.

Igraćemo u ekstremno domaćinskoj atmosferi, protiv ekipe koja zna da koristi podršku sa tribina. Moramo da odgovorimo na to. Ne osećam pritisak, dozvoljavam da uživamo u plej-ofu, bez obzira što tražim viši nivo koncentacije, energije… Ekipa može da oseti nervozu i nesigurnost i to može da bude problem. Ja sam miran – rekao je Repeša.

Karte za utakmicu u hali "Aleksandar Nikolić" su rasprodate u kratkom roku, isto kao i za drugi meč u nedelju, što garantuje da će košarkaši Crvene zvezde imati ogromnu podršku sa tribina.

Prvi meč finalne serije plej-ofa ABA lige zakazan je za večeras sa početkom u 19 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter