Izvor:
30.09.2016 u 22:52
0

PRIZNANJE SRPSKOM KLUBU: FMP dobio poziv u Evrokup

Košarkaški klub FMP iz Železnika dobio je zavničan poziv Evrolige da naredne sezone učestvuje u Evrokupu, drugom po jačini evropskom takmičenju.

Prema saznanjima B92, uprava kluba iz Železnika, koja se nalazi u Zadru gde otvara sezonu u ABA ligi, razmotriće ovu ponudu i nakon toga odgovoriti čelnim ljudima iz Barselone. Prethodno se pojavila nezvanična inforamcija da će Evrokup naredne sezone igrati samo 20 ekipa i da srpski klub nije među njima, ali prema poslednjim informacijama takmičenje će biti prošireno za još četiri ekipe, a jedna pozivnica stigla je na adresu kluba iz Železnika.

Proteklih meseci upravo su se oko Evrokupa najviše i sukobljavali FIBA i Evroliga, nakon što je svetska kuća košarke pokrenula svoju Ligu šampiona. Ostaje da se vidi i kakva će biti reakcija Košarkaškog saveza Srbije, pošto je klub iz Železnika saopštio pre dve nedelje da trpi velike pritiske da odustane od eventualnog igranja u Evrokupu i na taj način pretrpi „materijalne gubitke“.

Izvor: B92
Foto: Twitter/ABA Liga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter