Izvor:
22.04.2019 u 16:29
0

ABA LIGA: Grupa navijača crveno-belih uputila je uvrede i zvižduke ekipi Budućnosti!

Košarkaši podgoričke Budućnosti ispred dvorane "Aleksandar Nikolić", pre odlučujuće utakmice protiv Crvene zvezde za titulu ABA lige, dočekani su skandiranjem "Šiptari, šiptari".

Grupa navijača crveno-belih uputila je uvrede i zvižduke ekipi Budućnosti, odmah po izlasku iz autobusa kod ulaza u dvoranu.

Tenzija se nije smirila ni na zagrevanju, kada je Amerikanac iz Budućnosti Noris Kol namerno pogodio loptom kamermana tik uz teren, posle čega su poleteli upaljači i plastične čaše sa tribina.

Oko i u hali prisutne su velike bezbedonosne mere, skoro na svakom koraku.

Odlučujuća utakmica za titulu prvaka ABA lige počinje u 19 sati.

Prethodno je, pre nekoliko dana, po završetku prve četvrtine utakmice Budućnost – Crvena zvezda, treće u finalnoj seriji ABA lige, izbila je tuča u hali "Morača" u Podgorici.

Nekoliko navijača je, izgleda, nameravalo da se previše približi klupi na kojoj su bili crveno-beli, policija je najpre probala mirno da ih u tome spreči, a onda je došlo i do incidenta.

Pripadnici snaga za održavanje javnog reda i mira su morali da upotrebe silu da bi smirili grupu huligana, jedan od njih je izveden iz dvorane.

Navijači su takođe vređali, pljuvali.

Na kraju je ispražnjen deo tribine.

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter