Izvor:
05.05.2019 u 08:52
0

MELOUN: Teri greši, Nikola nije takav tip košarkaša!

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, kaže da Nikola Jokić nije bio zlonameran u duelu sa Enesom Kanterom u trećem meču polufinala Zapadne konferencije.

Šef struke Portlanda Teri Stots izjavio je kako Jokićev udarac ramenom bio nepotreban i da mu se nije svideo, a ubrzo posle toga odgovorio mu je kolega iz protivničke ekipe.

"Mislim da Teri ovde greši. Ne mislim da je bio zlonameran potez. Ovo je plej-of, svi smo veliki i odrasli ljudi", rekao je Meloun, koji je i dodao da je "očigledno da Nikola nije takav tip košarkaša".

Enes Kanter ima problema sa levim ramenom, a Jokić je prilikom zagrađivanja koša udario turskog košarkaša u to mesto. To se nije svidelo Kanteru, koji je posle meča na Tviteru pozvao čelne ljude iz NBA da ponovo pogledaju ovaj snimak.

Košarkaši Portlanda poveli su sa 2-1 u seriji protiv Denvera, nakon što su ih pobedili u čuvenom meču, koji je trajao čak četiri produžetka.

Četvrti meč između Blejzersa i Nagetsa igra se u noći između nedelje i ponedeljka od 01.00.

Today, Stotts said this contact by Jokic was “uncalled for.” Malone, when I asked him about it this afternoon, said, “I think Terry’s off base there. I don’t think it was anything malicious. This is the playoffs. We’re all big boys.” https://t.co/JCFuE6Q1hC

— Harrison Wind (@HarrisonWind) May 4, 2019

Izvor: B92 Foto: twitter/denver nuggets

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter