Izvor:
04.10.2016 u 21:03
0

CRNO-BELI U STRAHU: Mesi napada Partizan

Košarkaši Partizana u drugom kolu ABA lige gostuju u Skoplju ekipi MZT-a. Uutakmica počinje u 17 časova. Partizan je u prvom kolu bio bolji od Mornara (58:57), dok je šampion Makedonije ubedljivo izgubio od Zvezde (91:69).

Trener crno-belih Aleksandar Džikić smatra da njegovom timu neće biti lako da upiše drugu pobedu u prvenstvu.

MZT je u dobroj meri promenio sastav ekipe u odnosu na prošlu godinu, imaju novog trenera, početak je sezone, sigurno imamo iste probleme. Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja je opasna i u reketu i sa spoljnih pozicija, sa nekoliko igrača koji sami mogu da odluče pobednika. Pokušaćemo da što bolje iskontrolišemo tu njihovu unutrašnju igru, naročito Lalića, i kreacije iskusnog Mesija. U odbrani su već u prvom kolu pokazali da se protiv njih mora igrati sa puno koncentracije, jer su na određene napade protivnika menjali odbranu, prelazili na zonske varijante zaključio je Džikić.

Nakon gostovanja u Skoplju, Partizan će u petak, 7. oktobra, odigrati prvi zvanični meč na domaćem terenu u novoj sezoni. Protivnik će biti zagrebačka Cibona u još jednom košarkaškom klasiku regiona.

Sportski žurnal

Foto: Facebook/KK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter