Izvor:
14.05.2019 u 09:02
0

NAKON DVE SJAJNE SEZONE: Radonjić produžio ugovor sa Bajernom!

Bivši trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić produžio je ugovor sa Bajernom do leta 2020. godine, objavio je danas minhenski klub.

Crnogorski stručnjak preuzeo je Bajern u aprilu prošle godine umesto Aleksandra Ðorđevića i vodio ga do osvajanja titule šampiona Nemačke i plasmana u Evroligu, koju je ove sezone završio na 11. mestu i dugo se borio za plej-of.

Kontinuitet je veoma važan u košarci, posebno za još mladu organizaciju kakva je Bajern, tako da sam dodatno uzbuđen zbog poverenja da mogu da nastavim put. Osećam se dobro u Minhenu i u ovom velikom klubu koji želim još da napreduje – rekao je Radonjić.

Radonjić je najtrofejniji trener u istoriji Crvene zvezde jer je u periodu od 2013. do 2017. godine osvojio po tri titule ABA lige, prvaka Srbije i Kupa Radivoja Koraća, ali i stigao do četvrtfinala Evrolige.

Ranije je vodio podgoričku Budućnost i bio selektor selekcije Crne Gore.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter