Izvor:
08.10.2016 u 19:15
0

BIVŠI ČLAN “VEČITIH”: Prvi Srbin u Zadru

Ivan Marinković je postao prvi Srbin koji je zaigrao u Zadru posle ratnog vihora.

Obeležio je prva dva kola ABA lige, pogotovo premijerni meč, pobedu nad FMP-om. Imao je indeks 41, posle 32 poena i osam skokova.

– Prihvaćen sam zaista fenomenalno od kluba, navijača, ljudi u celom gradu. Stvarno su sjajni prema meni od prvog dana. Kao što ste rekli, najkošarkaškiji grad što se može videti i po posećenosti na utakmicama, gde smo prošle godine bili odmah iza Partizana, što je neverovatno za grad koji ima 100.000 stanovnika. A što se života tiče, zasad stvarno uživam, najviše u moru i lepom vremenu – kaže Marinković i dodaje da bi voleo da ponovo zaigra u Beogradu.

– Nije baš čest slučaj da je neko bio u oba kluba, a ja na to gledam kao na moje početke i ulazak u seniorsku košarku. Nadam se da ću nekada u karijeri ponovo igrati za neki od dva velika kluba u rodnom gradu.

Blic
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter