Izvor:
11.06.2019 u 12:35
0

OBELEŽENI! TRAGEDIJE KOJE SU IH OČVRSLE: Ovo je tužna životna priča košarkaša Toronta!

Na krilima Kavaja Lenarda, košarkaši Toronta su na pobedu od NBA prstena, a malo ko zna da je njegov otac bio žrtva uličnog nasilja, a užasnu vest mladi Lenard je saznao dok se spremao za utakmicu u školi. Uprkos svemu je izašao na naprket i odigrao meč.

Ovo nije jedina tragična priča vezana za Reptorse. Poput Lenarda, bez oca je ostao Paskal Siakim. Sjajni igrač koji je postao pravo otkrovenje ove sezone je ostao bez oca kada je imao 20 godina. Leto pre nego što je otišao u NBA ligu otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

– Taj događaj mi je oblikovao život. Kada god izađem na teren igram za njega. To je sada više od košarke. Nadam se da je ponosan na mene i da me gleda – rekao je Siakim tokom ovog plej -ofa.

Fred Van Vlit je takođe ostao bez oca dok je bio mlad. Porodična tragedija zadesila je i Serža Ibaku. Kao osmogodišnjak je ostao bez majke još dok je živeo u Kongu.

Podsetimo, Toronto posle pet mečeva finala vodi protiv Golden Stejta sa 3:2 i nalazi se na korak od prve titule.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter